Solution Graphics

Billige briller

Brillecentret er den største brillebutik på nettet når det gælder billige briller. Vi har alt indenfor læsebriller, sportsbriller og solbriller. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas. Shop hos brillecentret og forkæl dig selv og dine øjne.

Billig brille

Brillecentret er en af de største brillebutikker på nettet når det gælder billige briller. Søger du en billig brille - f.eks. en billig læsebrille, sportsbrille eller solbrille, så er dette stedet. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas.


 • Synsprøve


  Som tidligere beskrevet er det nødvendigt at få foretaget en synsprøve, hvad enten du vil købe dine billige briller på nettet, i en gadebutik eller i udlandet. Det er vigtigt at du har en opdateret synsprøve inden du bestiller nye briller, da dit syn kan ændre sig over tid. Så hvis din synsprøve er over 2 år gammel er det nok på tide at få lavet en ny. Hos de fleste optikere skal du bestille tid til en synsprøve, men du kan også være heldig at optikeren har tid hvis du bare dumper ind fra gaden. Hvis ikke kan du jo altid bare prøve at spørge i den næste brillebutik, da deres synsprøver er helt ens.


 • Brilleforhandler


  Brillecentret er din brilleforhandler når det gælder solbriller, briller, sportsbriller, designerbriller, største udvalg og de bedste priser. Brillcentret tilbyder dig et stort sortiment i disse kategorier, med over 4000 modeller fra over 50 designere og modehuse. Vores priser og kvalitet er i top og du er sikker på at få originalvarer.


 • Prada solbriller


  Prada blev grundlagt i 1913 af Mario Prada og blev overdraget til hans barnebarn, Miuccia Prada, i 1978. Italienske Prada kombinerer høj kvalitet med innovation, hvilket kendetegner dette eksklusive mærke, og gør det til et af de førende brands inden for modeverdenen. Når du køber et par Prada-solbriller her hos Brillecentret, får du et klassisk og enkelt design, der udtrykker fashion uden af være for pralende. Netop herfor vælger mange Prada.


 • Oxydo


  Oxydo solbriller kollektionen er baseret på sloganet - brug beskyttelse. Kampagnen tager et socialt ansvar for at sætte fokus på læring omkring sex (brug beskyttelse) og samtidig reklameres for produktet. Kampagnen bliver på den måde både ironisk og samfundsbevidst. Hos Oxydo solbriller mener de, at de har fundet en perfekt måde at udtrykke den festlige attitude, der er i den nye kollektion solbriller. Den nye kollektion er fashinabel og cool i sit udtryk mikset med ironi og sensualitet. Vi har naturligvis over 40 forskellige modeller fra Oxydo her hos Brillecentret.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk