Solution Graphics

Billige briller

Brillecentret er den største brillebutik på nettet når det gælder billige briller. Vi har alt indenfor læsebriller, sportsbriller og solbriller. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas. Shop hos brillecentret og forkæl dig selv og dine øjne.

Billig brille

Brillecentret er en af de største brillebutikker på nettet når det gælder billige briller. Søger du en billig brille - f.eks. en billig læsebrille, sportsbrille eller solbrille, så er dette stedet. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas.


 • Ray-Ban solbriller


  Ray-Ban har en lang historie og en ironisk personlighed som også er autentisk, reel, modig og stilfuld. Ray-Ban har altid skabt tendenser og ikke fulgt dem: Autentisk og arv betyder noget, imens neonfarver og glitter vil komme og gå. Ray-Ban vil altid være der. Ingen vil have noget falsk eller midlertidigt. Rigtige trendsættere, rigtige meningsdannere og rigtige individualister ved at den mest moderigtige måde, er at være dig selv; at være autentisk, reel, modig og stilfuld. Ray-Ban blev grundlagt i USA i 1937 med Aviator modellen, som senere blev fulgt af andre klassiske modeller som f.eks. Wayfarer modellen i 1952. Find din favorit Ray-Ban model i vores online butik.


 • Versace solbriller


  Så er den her! Versaces nye solbrillekollektion. Kollektionen er præget af en ekstravagant og glamourøs stil, der adskiller denne kollektion fra de fleste andre. Stilens udfordrende former og eksklusive materialer sikrer, at solbriller fra Versace skiller sig ud fra mængden. På trods af de modige, store og kurvede former holder Versace fast i den traditionelle stil, der har sikret, at Versace altid har været blandt de mest efterspurgte og moderigtige solbrillekollektioner. Det mytiske logo, med afbildning af Medusas silhuet, bevirker, at Versace stadig er blandt de mest genkendte mærker i modeverdenen. Denne serie udtrykker sig særligt i form af kontrasten mellem materialer som metal og acetat. Udover at være et af de mest moderigtige mærker i dag har Versace valgt at udstyre alle solbriller med 100 % UV-beskyttelse. Ved at købe Versace kan du beskytte dine øjne med stil. Køb Versace solbriller her i Brillecentret.


 • Diesel briller


  Diesel grundlægges af Renzo Rosso i 1978 og starter med at lave tøj, hovedsageligt jeans, i høj kvalitet, som bryder med trends og giver individuelle mennesker mulighed for at forfølge deres egen livsstil. Diesel er siden blevet et af verdens største mærker indenfor tøj, og er altid på forkant. De er f.eks. de første som rigtig har taget fat på miljødebatten i en stort anlagt reklamekampagne omkring "Global Warming" Diesel brillekollektionen er fokuseret omkring rektangulære acetat stel i vintage stil, og selvfølgelig har vi her hos Brillecentret over 100 modeller Diesel indenfor solbriller og briller.


 • Billige læsebriller


  Brillecentret er en af de største brillebutikker på nettet når det gælder billige læsebriller. Søger du en billig læsebrille - f.eks. fra Gucci, YSL, Guess, Valentino eller andetsteds fra, så er Brillecentret stedet at shoppe. Vi har over 1.000 forskellige modeller af læsebriller til salg fra over 15 forskellige modehuse. Vores sortiment er dermed komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en læsebrille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk