Solution Graphics

Billige briller

Brillecentret er den største brillebutik på nettet når det gælder billige briller. Vi har alt indenfor læsebriller, sportsbriller og solbriller. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas. Shop hos brillecentret og forkæl dig selv og dine øjne.

Billig brille

Brillecentret er en af de største brillebutikker på nettet når det gælder billige briller. Søger du en billig brille - f.eks. en billig læsebrille, sportsbrille eller solbrille, så er dette stedet. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas.


 • Billige designer solbriller


  Køb billige designer solbriller her hos Brillecentret. Vi er den største brillebutik på nettet når det gælder billige designer solbriller. Vi har alle de kendte solbriller såsom Gucci, Versace, Givenchy, Chanel, Police, Ray-Ban, Dior og mange mange andre. Spar op til 80% på dine nye designer solbriller her hos os.


 • Sportsbriller


  Søger du efter sportsbriller til f.eks. snooker, billard, squash, fiskeri, fodbold, ski, golf og lignende, så har vi et helt sortiment til netop disse formål. Klik ind i menuen Sportsbriller til venstre og se hvad Brillecentret har at tilbyde. Alle priser er inklusiv glas med styrke.


 • Mode solbriller


  Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Dior briller


  Christian Dior skriver historie 1970 ved at være den første som underskriver en kontrakt med en brilleproducent, hvoraf det fremgår at brillen skal bære mærkets navn og logo. Dior er derfor et af de mærker med mest erfaring indenfor brilledesign, og er stadig helt fremme med nye designs. Dior-brillerne udmærker sig ved en harmonisk blanding af design og kvalitet, og designerne går efter at tillægge stellene en luksuriøs elegance. Som Dior udtrykker det; det gælder om at tiltrække øjet, men stadig virke diskret. Brillecentret fører både solbriller og briller, og vores sortiment på over 200 Dior modeller gør os til en af de størrere online butikker.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk