Solution Graphics

Billige briller

Brillecentret er den største brillebutik på nettet når det gælder billige briller. Vi har alt indenfor læsebriller, sportsbriller og solbriller. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas. Shop hos brillecentret og forkæl dig selv og dine øjne.

Billig brille

Brillecentret er en af de største brillebutikker på nettet når det gælder billige briller. Søger du en billig brille - f.eks. en billig læsebrille, sportsbrille eller solbrille, så er dette stedet. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas.


 • Nærsyn


  I det normale øje danner lysstrålerne et skarpt billede på nethinden - bag i øjet - når vi slapper af og kigger på fjerne ting. Når man er nærsynet, samler øjet lyset foran nethinden. Så kan man ikke stille skarpt på de fjerne ting. Det kan være fordi øjeæblet er for langt, eller fordi hornhinden krummer for meget. Man kan godt stille skarpt på de nære ting. Korriger og få et åerfekt syn med en kvalitetsbrille fra Brillecentret. Vi har briller fra over 50 kendte brille brands.


 • Originale solbriller


  Spar op til 80% på originale solbriller. Hos Brillecentret kan du købe designer solbriller billigt online, og som er originale. Vi har et stort udvalg af de mest populære solbriller til nogle af landets bedste priser. Kom ind og se vores store udvalg af solbriller. Vi har over 3000 modeller fra over 40 modehuse, bl.a. D & G, Gucci, Versace, Police, Ray-Ban, Emporio Armani, Dior, Max Mara, Givenchy, Oakley og mange flere.


 • Laura Ashley


  Ikke mange brillebutikker fører mærket Laura Ashley, som er synonym med god kvalitet, klassisisme og lækkert gedigent design. Brillerne fra Laura Ashley ligger ikke i den dyre ende af scalaen, men på et fornuftigt niveau hvor du får en super lækker brille til en rigtig god pris. Klik ind og vælg imllem vores mange modeller til venstre i menuen.


 • Linse


  En kontaktlinse er en lille linse af et polymermateriale som kan benyttes i stedet for briller. Linsen er i kontakt med øjet og dækker øjets iris og pupil. Kontaktlinser indeholder en stor del vand, som giver linserne sine bløde egenskaber, så de ikke generer øjet og bidrager til at holde øjet fugtigt. Fordelene ved at bære kontaktlinser frem for briller er mange, men der er også nogle ulemper som f.eks. brugerens forbehold imod at røre ved øjet, kan genere ømfindtlige øjne og de skal skiftes relativt ofte.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk