Solution Graphics

Billige briller

Brillecentret er den største brillebutik på nettet når det gælder billige briller. Vi har alt indenfor læsebriller, sportsbriller og solbriller. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas. Shop hos brillecentret og forkæl dig selv og dine øjne.

Billig brille

Brillecentret er en af de største brillebutikker på nettet når det gælder billige briller. Søger du en billig brille - f.eks. en billig læsebrille, sportsbrille eller solbrille, så er dette stedet. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas.


 • Linse


  En kontaktlinse er en lille linse af et polymermateriale som kan benyttes i stedet for briller. Linsen er i kontakt med øjet og dækker øjets iris og pupil. Kontaktlinser indeholder en stor del vand, som giver linserne sine bløde egenskaber, så de ikke generer øjet og bidrager til at holde øjet fugtigt. Fordelene ved at bære kontaktlinser frem for briller er mange, men der er også nogle ulemper som f.eks. brugerens forbehold imod at røre ved øjet, kan genere ømfindtlige øjne og de skal skiftes relativt ofte.


 • Briller engros


  Når du handler læsebriller eller solbriller her hos Brillecentret, er det som at handle briller engros. Vores priser på kendte designerbriller er rene engros priser. Vi har briller fra Armani, Versace, Boss, Gucci, Max Mara og fra over 45 andre steder. Briller engros betyder ikke blot hos os designerbriller, men også briller til de bedste priser og de nyeste kollektioner. Kig ind i Brillecentret og find netop briller engros der passer dig og din økonomi.


 • Dolche Gabbana solbriller


  Dolche Gabbana solbriller, stavet korrekt som følger Dolce Gabbana, kan du selvsagt købe hos Brillecentret i både almindelig brille og solbrille. Ikke nok med det, så sparer du også en mindre formue på at købe dem hos os. Du kan betale via bankoverførsel eller med kreditkort. Det er nemt og ligetil.


 • Læsebriller


  I de unge år kan en langsynet ofte se godt på afstand, mens det kan knibe med at se tæt på. Det resulterer i hovedpine, sløret syn og nogle gange dobbeltsyn. Mange langsynede går alligevel gennem barndom og ungdom uden briller. Til gengæld får de som regel ofte brug for læsebriller før de nærsynede. Køb kendte brands eller andre kvalitets læsebriller her hos Brillecentret.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk