Solution Graphics

Billige briller

Brillecentret er den største brillebutik på nettet når det gælder billige briller. Vi har alt indenfor læsebriller, sportsbriller og solbriller. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas. Shop hos brillecentret og forkæl dig selv og dine øjne.

Billig brille

Brillecentret er en af de største brillebutikker på nettet når det gælder billige briller. Søger du en billig brille - f.eks. en billig læsebrille, sportsbrille eller solbrille, så er dette stedet. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas.


 • Originale designer solbriller


  Alle vores solbriller er originale designer solbriller til uhørt lave priser, som bliver leveret lige til din dør efter endt bestilling. Du kan betale via bankoverførsel eller med kreditkort. Vi har alle de kendte mærker, hvilket vil sige over 50 brands.


 • Optikere


  Optikere er uddannet til at vejlede dig og måle/teste dit syn, og du bør altid lade en optiker teste og forklare dig om du har behov for briller. Optikerne kan også rådgive dig, hvordan du mest hensigtsmæssigt indretter din arbejdsplads og hvilken synsløsning, der passer dig bedst. Du bør kigge ind til en optiker, hvis du har nogle spørgsmål om dit syn. Det kan også være en god idé at få tjekket, om din synsløsning er den rette til dit arbejde.


 • Brilleglas


  Der findes et hav af forskellige typer brilleglas du kan få sat i dit nye stel. Der findes f.eks. letvægtsglas, mineralglas, enkeltstyrke glas, flerstyrke glas, tonede glas, solglas, solglas med enkeltstyrke, solglas med flerstyrke, farveskiftende glas, refleksfri glas, ridsefri glas og flere. Når du vælger glas indtaster du styrken, evt. bygningsfejl og den type glas du ønsker. Nogle brilleglas kan have en merpris på, men ellers er alle priser inklusiv brilleglas.


 • Originale billige briller


  Brillecentret tilbyder dig altid originale billige briller og brillestel fra alle de mest eksklusive producenter, men til en uhørt lave priser. Alle leveret i originale etuier m. ægthedsbevis. Priserne er inklusiv brillestel & brilleglas. Vi har over 4000 billige brillstel i vores udstilling, som repræsenterer over 50 brands.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk