Solution Graphics

Billige briller

Brillecentret er den største brillebutik på nettet når det gælder billige briller. Vi har alt indenfor læsebriller, sportsbriller og solbriller. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas. Shop hos brillecentret og forkæl dig selv og dine øjne.

Billig brille

Brillecentret er en af de største brillebutikker på nettet når det gælder billige briller. Søger du en billig brille - f.eks. en billig læsebrille, sportsbrille eller solbrille, så er dette stedet. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas.


 • Spar penge på briller


  Spar rigtig mange penge når du køber briller og læsebriller. Spar penge på briller hos Brillecentret. Du kan spare op til 80% på mange af de kendte mærker, så du går bestemt ikke forgæves. Og husk alle vores briller og solbriller er naturligvis originale.


 • Brilleforretning


  Der er mange brilleforretninger online, hvor du kan købe dine briller med stor besparelse i forhold til at købe selvsamme par briller hos en dansk optiker. Men ikke alle online brilleforretninger tilbyder samme mærker, services, priser, sortiment og kvalitet, så kig forbi Brillecentret før du handler dine næste briller eller solbriller, for her får du alt under det samme tag. Over 4000 forskellige modeller er der at finde på vore hylder, fra over 50 forskellige modehuse.


 • Guess


  Oprindeligt begyndte Guess i 1981 med at fremstille jeans. Guess havde base i Californien, og i dag er solbriller og jeans et af de største brands i modeverdenen. Dette skyldes i følge firmaet deres innovative design og markedsføring af livsstilprodukter. Guess solbriller laves til mænd og kvinder. Stilen i solbrillerne er en kombination af fransk og amerikansk stil. Solbriller er kendt for deres klassiske look med en ny og innovativ tilgangsvinkel, der er med til at skabe mode. Vælg imellem mere end 13 Guess brillemodeller her hos Brillecentret.


 • Police solbriller


  Police er moderigtig, trendy og i stand til at selvstændigt at oversætte modens tendenser på en ung og frisk vis, dog uden at blive for meget. Tilbage til fortiden og til den amerikanske drøm … Efter 20 års succes, dedikerer Police sin 2007 solbrille kollektion til 80’erne og den amerikanske drøm. Og hvem andre end ambassadøren for denne stil, Antonio Banderas, kan repræsentere den amerikanske legende? Banderas er en speciel ambassadør, og et moderne idol. Hans charme, hans sex-appeal og hans aura af mystik gør ham til det perfekte valg til at repræsentere Police universet; en verden af passion, magt og følelser.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk