Solution Graphics

Billige briller

Brillecentret er den største brillebutik på nettet når det gælder billige briller. Vi har alt indenfor læsebriller, sportsbriller og solbriller. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas. Shop hos brillecentret og forkæl dig selv og dine øjne.

Billig brille

Brillecentret er en af de største brillebutikker på nettet når det gælder billige briller. Søger du en billig brille - f.eks. en billig læsebrille, sportsbrille eller solbrille, så er dette stedet. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas.


 • Max Mara briller


  MaxMara bliver grundlagt i 1951 af Achille Maramotti. MaxMara har altid brugt mange forskellige designere og har altid lagt mere vægt på den kollektive indsat omkring en kollektion end den enkelte designer. Det gør de fortsat. Gennem tiden har MaxMara derfor arbejdet sammen med senere kendte designere som f.eks. Emmanuelle Kahn, Karl Lagerfeld og Dolce & Gabbana. MaxMaras kollektioner skifter altid udseende fra sæson til sæson, men er altid originale med en vis elegance, og henvender sig derfor specielt til moderne dynamiske kvinder, der ved, hvad de vil ha'. I de sidste sæsoner har MaxMara indkaldt unge talenter fra to af de mest kendte designerskoler; Royal College of Art og Kingston College of London, for at give deres bud på en ny kollektion.


 • Kontaktlinseabonnement


  Tegn et fordelagtigt kontaktlinseabonnement hos Brillecentret på netop de linser du har brug for. Vores sortiment er stort og priserne helt i bund. Kontaktlinser har mange fordele, men det er også rart at have et par briller eller solbriller. For afvekslingens skyld - eller bare for en sikkerheds skyld.


 • Læsebriller


  I de unge år kan en langsynet ofte se godt på afstand, mens det kan knibe med at se tæt på. Det resulterer i hovedpine, sløret syn og nogle gange dobbeltsyn. Mange langsynede går alligevel gennem barndom og ungdom uden briller. Til gengæld får de som regel ofte brug for læsebriller før de nærsynede. Køb kendte brands eller andre kvalitets læsebriller her hos Brillecentret.


 • D & G solbriller


  Dolce & Gabbana - D&G blev grundlagt i 1985 af Domenico Dolce og Stefano Gabbana. Begge udgør de stadig den kreative og stilsættende grundsten i de to brands: Dolce & Gabbana og D&G. Dolce & Gabbana-kvinden er yderst selvsikker og ved, at andre finder hende attraktiv. Hun klæder sig sexet og er helt igennem en kvinde. Dolce & Gabbana-manden har sans for detaljen. Han er meget selvstændig – en fri mand, der ikke lader sig diktere af reglerne – han klæder sig for sig selv. Solbriller fra Dolce & Gabbana er kendetegnet ved flotte former, der fremhæver og understøtter ansigtets naturlige linier. Modellerne henvender sig til alle aldre og fås i et utal af farvevariationer. Brillerne er altid 100 % UV-sikre.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk