Solution Graphics

Billige briller

Brillecentret er den største brillebutik på nettet når det gælder billige briller. Vi har alt indenfor læsebriller, sportsbriller og solbriller. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas. Shop hos brillecentret og forkæl dig selv og dine øjne.

Billig brille

Brillecentret er en af de største brillebutikker på nettet når det gælder billige briller. Søger du en billig brille - f.eks. en billig læsebrille, sportsbrille eller solbrille, så er dette stedet. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas.


 • Police solbriller


  Police er moderigtig, trendy og i stand til at selvstændigt at oversætte modens tendenser på en ung og frisk vis, dog uden at blive for meget. Tilbage til fortiden og til den amerikanske drøm … Efter 20 års succes, dedikerer Police sin 2007 solbrille kollektion til 80’erne og den amerikanske drøm. Og hvem andre end ambassadøren for denne stil, Antonio Banderas, kan repræsentere den amerikanske legende? Banderas er en speciel ambassadør, og et moderne idol. Hans charme, hans sex-appeal og hans aura af mystik gør ham til det perfekte valg til at repræsentere Police universet; en verden af passion, magt og følelser.


 • Mærkebriller


  Brillecentret er synonym med salg af mærkebriller såsom Givenchy, Chanel, Dior, YSL, Ray-Ban, Police, Bebe, Ralph Lauren og mange andre. Vi fører over 50 brands som udgør over 4000 forskellige designs at vælge mellem. Det gør Brillecentret til et af de største og mest attraktive steder at handle mærkebriller på nettet.


 • Herrebriller


  Hos Brillecentret har vi designer solbriller til både herre og damer samt unisex. Klik ind i menuen til venstre og find den katagori eller mærke/brand der tiltaler dig mest. Vores store sortiment i herrebriller er enormt og vi er sikre på du finder en lækker brille eller solbrille der dækker alle dine behov. Inklusiv prisen.


 • Oakley solbriller


  Oakley solbriller blev oprindeligt designet til topatleter - til den personlighed der ser det umulige som endnu en udfordring. Atleternes dedikation har givet inspiration til Oakley solbriller, ved at firmaet har brudt med konventionelle ideer inden for brille industrien. Det er en integreret del af Oakley solbriller, at identificere problemer, skabe intentioner der bliver til kunst. Hos firmaet arbejder de kontinuerligt på at gøre brillerne bedre, end man skulle tro muligt. Årtier med Oakley solbriller har givet mere end 540 patenter. I dag sælges solbrillerne i mere end 110 lande. Firmaet designer ikke blot solbriller, men også accessories, fodtøj og dykkerbriller. Hos firmaet går de højt op i at skabe et specielt design.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk