Solution Graphics

Billige briller

Brillecentret er den største brillebutik på nettet når det gælder billige briller. Vi har alt indenfor læsebriller, sportsbriller og solbriller. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas. Shop hos brillecentret og forkæl dig selv og dine øjne.

Billig brille

Brillecentret er en af de største brillebutikker på nettet når det gælder billige briller. Søger du en billig brille - f.eks. en billig læsebrille, sportsbrille eller solbrille, så er dette stedet. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas.


 • Hugo Boss solbriller


  Hugo Boss solbriller er ekstraordinær mode og diversitet med et konstant højt kvalitetsniveau. Hugo Boss startede med at designe herretøj i 70'erne, og siden har Hugo Boss udvidet deres kollektion til også bla. at omfatte accessories. I dag er Hugo Boss delt i 4 selvstændige områder: 1. Hugo Boss Black, Hugo Boss Selection, Hugo Boss Orange & Hugo Boss Green. Hugo Boss solbriller og tøj er kreeret ud fra et innovativt look til kvinder og mænd med en ung og modebevidst attitude. Hugo Boss solbriller og tøj blev udvidet med kvindetøj i slutningen af 1990'erne, hvor der lige også er lagt vægt på design og kvalitet. Brillecentret fører både solbriller og briller af mærket Hugo Boss. Tjek menuen til venstre.


 • Briller med styrke


  Køb briller med styrke hos os. Vi har alle de kendte og mindre kendte briller, og alle vores priser er inklusiv præcis den styrke du har brug for. Du vælger den brille du bedst kan lide og derefter vælger du styke i både venstre og højre øje. Det er nemt og ligetil, og så er det billigt.


 • Brilleglas


  Der findes et hav af forskellige typer brilleglas du kan få sat i dit nye stel. Der findes f.eks. letvægtsglas, mineralglas, enkeltstyrke glas, flerstyrke glas, tonede glas, solglas, solglas med enkeltstyrke, solglas med flerstyrke, farveskiftende glas, refleksfri glas, ridsefri glas og flere. Når du vælger glas indtaster du styrken, evt. bygningsfejl og den type glas du ønsker. Nogle brilleglas kan have en merpris på, men ellers er alle priser inklusiv brilleglas.


 • Unisex briller


  Vi har en hel afdeling for unisex briller, og kollektionen finder du i menuen til venstre. Brillekollektionen er i forskellige designs, som er kendetegnet ved at være kreative, overraskende med masser af attitude, billige, af høj kvalitet, og som kan tilfredstille selv de mest modetrængende kunder. Shop efter kvalitets unisex briller hos Brillecentret og oplev at der findes briller til rigtig gode priser hvor kvaliteten er i top.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk