Solution Graphics

Billige briller

Brillecentret er den største brillebutik på nettet når det gælder billige briller. Vi har alt indenfor læsebriller, sportsbriller og solbriller. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas. Shop hos brillecentret og forkæl dig selv og dine øjne.

Billig brille

Brillecentret er en af de største brillebutikker på nettet når det gælder billige briller. Søger du en billig brille - f.eks. en billig læsebrille, sportsbrille eller solbrille, så er dette stedet. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas.


 • Dolche Gabbana brille


  Dolche Gabbana brille, stavet korrekt som følger Dolce Gabbana, kan du selvsagt købe hos Brillecentret i både almindelig brille og solbrille. Ikke nok med det, så sparer du også en mindre formue på at købe dem hos os. Du kan betale via bankoverførsel eller med kreditkort. Det er nemt og ligetil.


 • Gucci briller


  Vi har næsten 200 forskellige modeller fra Gucci-kollektionen, som gør os til et yderst attraktivt sted at handle. Solbrillerne fra Gucci er en kombination af nyskabende former og et velkendt, klassisk design. Læsebrillerne er elegante og stilfulde. Gucci har et tidløst look og er altid i højeste kvalitet. Farverne er moderigtige, og Guccis logo sidder i forskellige former og materialer på siden af stellet. Alle vore Gucci solbriller og læsebriller kommer naturligvis med glas og er 100% ægte.


 • Bygningsfejl


  En bygningsfejl (astigmatisme) er en skævhed i et af øjets brydende medier, typisk hornhinden som er øjeæblets forreste del eller i linsen som sidder inde i øjet. En af disse elle begge; hornhinden eller linsen, er ikke helt runde men lidt skæve som formen på et æg, således at synsindtrykket for et øje med bygningsfejl er forvredet. Når du bestiller briller hos os, så tilføj om du har bygningsfejl, således dine nye brilleglas er 100% perfekte til dig.


 • Originale briller


  Køb originale briller her hos Brillecentret. Brillecentret tilbyder dig brillestel med glas og solbriller fra alle de mest eksklusive producenter, men til en uhørt lav pris. Alle briller er naturligvis ægte, og alle leveret i originale etuier med ægthedsbevis. Priserne er inklusiv moms og brilleglas. Vi har altid over 4000 forskellige briller på lager fra over 50 kendte brands.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk