Solution Graphics

Billige briller

Brillecentret er den største brillebutik på nettet når det gælder billige briller. Vi har alt indenfor læsebriller, sportsbriller og solbriller. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas. Shop hos brillecentret og forkæl dig selv og dine øjne.

Billig brille

Brillecentret er en af de største brillebutikker på nettet når det gælder billige briller. Søger du en billig brille - f.eks. en billig læsebrille, sportsbrille eller solbrille, så er dette stedet. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas.


 • Bvlgari solbriller


  Bvlgari blev grundlagt i 1884 og har siden sat standarden for italiensk stil inden for smykker. Et fremadrettet og kreativt mærke, der trækker inspiration fra den tidsløse græske og italienske kunstart, kombineret med et nutidigt ”look”. Bvlgari (også stavet BULGARI) er opkaldt efter Sotirio Bulgari, som var italiensk-græsk immigrant. Mærket er græsk, men repræsenterer også den romerske kultur, Sotirio Bulgari omfavnede. Den første Bvlgari-butik, Dolce Vita, var et samlepunkt for aristokrater og de ledende inden for kultur og teater. Bvlgari udtrykker en gennemført stil og er synonymt med luksus. Kombinationen af værdifulde materialer, et gennemført design og sans for detaljer, har gjort Bvlgari til det brand, det er i dag. Med BVLGARI er du sikker på at få det bedste inden for mode og kvalitet. Alle solbriller er 100 % UVA- og UVB-beskyttet.


 • Brille


  En flot brille fra et af de førende modehuse behøver ikke være voldsomt bekostelig. Hos os kan du ubesværet anskaffe dig nogen af de allerbedste modebrillestel og solbriller via internettet. Køb en flot brille hos Brillecentret og spar penge. Vi har Danmarks største udvalg.


 • Unisex briller


  Vi har en hel afdeling for unisex briller, og kollektionen finder du i menuen til venstre. Brillekollektionen er i forskellige designs, som er kendetegnet ved at være kreative, overraskende med masser af attitude, billige, af høj kvalitet, og som kan tilfredstille selv de mest modetrængende kunder. Shop efter kvalitets unisex briller hos Brillecentret og oplev at der findes briller til rigtig gode priser hvor kvaliteten er i top.


 • Brillekøb


  Der er mange brilleforretninger online, hvor du kan købe dine briller med stor besparelse i forhold til at købe selvsamme par briller hos en dansk optiker. Men ikke alle online brilleforretninger tilbyder samme mærker, services, priser, sortiment og kvalitet, så kig forbi Brillecentret før du foretager dit næste brillekøb. Over 4000 forskellige modeller af både briller og solbriller er der at finde på vore hylder, fra over 50 forskellige modehuse.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk