Solution Graphics

Billige briller

Brillecentret er den største brillebutik på nettet når det gælder billige briller. Vi har alt indenfor læsebriller, sportsbriller og solbriller. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas. Shop hos brillecentret og forkæl dig selv og dine øjne.

Billig brille

Brillecentret er en af de største brillebutikker på nettet når det gælder billige briller. Søger du en billig brille - f.eks. en billig læsebrille, sportsbrille eller solbrille, så er dette stedet. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas.


 • Giorgio Armani


  Giorgio Armani blev født i Italien i 1934. Giorgio Armani er et af de mest kendte og trendsættende designs af tøj og solbriller, som kommer fra Italien. Det var ret tilfældigt, at Giorgio Armani satte sin ben i modeverdenen. Han startede oprindeligt med at studere medicin, men sprang fra for at arbejde som fotograf. Giorgio Armani aftjente sin værnepligt og begyndte sin karriere med mode ved at arrangere udstillingsvinduet i en stor anerkendt italiensk butikskæde. Giorgio Armani har siden afsløret, at han udviklede sin klassiske stil i denne tid og ved hyppige besøg i England. England blev hovedkilden til inspirationen i hans design. Brillecentret har over 30 forskellige Giorgio Armani modeller at vælge mellem.


 • Versace solbriller


  Så er den her! Versaces nye solbrillekollektion. Kollektionen er præget af en ekstravagant og glamourøs stil, der adskiller denne kollektion fra de fleste andre. Stilens udfordrende former og eksklusive materialer sikrer, at solbriller fra Versace skiller sig ud fra mængden. På trods af de modige, store og kurvede former holder Versace fast i den traditionelle stil, der har sikret, at Versace altid har været blandt de mest efterspurgte og moderigtige solbrillekollektioner. Det mytiske logo, med afbildning af Medusas silhuet, bevirker, at Versace stadig er blandt de mest genkendte mærker i modeverdenen. Denne serie udtrykker sig særligt i form af kontrasten mellem materialer som metal og acetat. Udover at være et af de mest moderigtige mærker i dag har Versace valgt at udstyre alle solbriller med 100 % UV-beskyttelse. Ved at købe Versace kan du beskytte dine øjne med stil. Køb Versace solbriller her i Brillecentret.


 • Brilleforhandler


  Brillecentret er din brilleforhandler når det gælder solbriller, briller, sportsbriller, designerbriller, største udvalg og de bedste priser. Brillcentret tilbyder dig et stort sortiment i disse kategorier, med over 4000 modeller fra over 50 designere og modehuse. Vores priser og kvalitet er i top og du er sikker på at få originalvarer.


 • Kontaktlinse


  Er du på jagt efter en kontaktlinse der passer til dit øje og dit syn, så køb kvalitets kontaktlinser her hos Brillecentret. Der findes mange forskellige kvaliteter og typer af kontaktlinser. Bløde, hårde, farvet og så videre. Hos Brillecentret tilbyder vi nogle af de bedste kontaktlinser der er tilgængelig på markedet - og så til uhyr fornuftige priser. Kig forbi Brillcentret og se hvad vi har at tilbyde dig indenfor produktgruppen kontaktlinser.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk