Solution Graphics

Modebriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste modebriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Christian Dior brillestel kan du hos os købe mange forskellige slags Christian Dior brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.

Mode solbriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Yves Saint Laurent


  Yves Saint Laurent startede sin karriere hos Dior, hvor han med sine revolutionære designs opnåede stor anerkendelse. I 1962 startede han sammen med vennen Pierre Bergé sit eget modehus og fortsatte med at revolutionere modeverden. I 1966 introducerede han Le Smoking – det legendariske smokingsuit til kvinder, der satte punktumet for, at smokingsuits kun er til mænd. Yves Saint Laurent var uden tvivl førende og nyskabende inden for sit felt og modtog i de år, han arbejde, utallige priser og anerkendelser. I dag er Yves Saint Laurent stadigt et eksklusivt, karakteristisk mærke, hvilket også kommer til udtryk i modehusets solbrillekollektioner. Stellene varierer fra enkle til detaljerede, fra tykke til spinkle, fra plastic til metal og fra klassiske farver til trendfarver som pink, hvid og blå. Fælles for Yves Saint Laurents solbriller er det karakteristiske logo, YSL, på siden af solbrillen. YSL føres naturligvis her hos Brillecentret.


 • Max Mara briller


  MaxMara bliver grundlagt i 1951 af Achille Maramotti. MaxMara har altid brugt mange forskellige designere og har altid lagt mere vægt på den kollektive indsat omkring en kollektion end den enkelte designer. Det gør de fortsat. Gennem tiden har MaxMara derfor arbejdet sammen med senere kendte designere som f.eks. Emmanuelle Kahn, Karl Lagerfeld og Dolce & Gabbana. MaxMaras kollektioner skifter altid udseende fra sæson til sæson, men er altid originale med en vis elegance, og henvender sig derfor specielt til moderne dynamiske kvinder, der ved, hvad de vil ha'. I de sidste sæsoner har MaxMara indkaldt unge talenter fra to af de mest kendte designerskoler; Royal College of Art og Kingston College of London, for at give deres bud på en ny kollektion.


 • Solbrilleglas


  Der er kæmpe forskel på de solbrilleglas der anvendes i billige og i dyre briller. Det er altså ikke kun navnet og designet du betaler for når du køber de dyre designer solbriller. Solbrilleglassene er bare bedre. Der er sket meget inden for glas til solbriller de sidste par år. F.eks. arbejder fabrikanterne i højere grad med sammensætningen af lyset. Derfor kan du nu få specielle solbriller til bilkørsel, hvor glassene dæmper det blå lys. Når det blå lys er dæmpet, træder kontrasterne tydeligere frem. Og det giver dig et mere afslappet syn, når du kører bil.


 • YSL briller


  Yves Saint Laurent er født i 1936 og er opvokset i Algeriet. Som 17-årig rejste han til Paris for at fremvise sin skitser til Michel de Brunhoff, som arbejdede for Vogue. Michel de Brunhoff blev begejstret for Yves Saint Laurents designs og publiserede en del af hans arbejde. På et kursus på en designsskole blev Laurent introduceret til Christian Dior, og på den måde fik han arbejde. I 1957 blev han art director for Dior, og han lancerede sin første kollektion for Dior firmaet - the Ligne Prapéze. Det blev en ubetinget succes verden over, og han vandt en Neiman Marcus Oscar. I 1960 skabte Yves en revolutionerende Beat Look kollektion, der blandede couture med street stilen. I 1998 fremviste han sin sidste kollektion af ready-to-wear tøj og solbriller for Rive Gauche branded, som han havde stiftet 30 år tidligere. Yves Saint Laurent solgte en del af virksomheden, men bevarede kontrollen med haute couture delen og hans designs optræder på catwalken i Paris hver sæson.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk