Solution Graphics

Modebriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste modebriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Christian Dior brillestel kan du hos os købe mange forskellige slags Christian Dior brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.

Mode solbriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Bolle briller


  Siden 1888 har Bollé solbriller fremstillet første klasses solbriller af de fineste stel og linsematerialer på deres egen fabrik. Bollé solbriller er lavet af de letteste materialer og bedste linser, der beskytter 100% mod solens UVA- og UVB-stråler. Flere af solbrillerne er udstyret med Polarized linser, der hjælper med at reducere genskin, og derfor kan en del af brillerne med fordel bruges til skisport og i nærheden af vand. I Bollé solbriller er anvendt nylon for at fremstille de letteste og mest fleksible briller. Brillecentret tilbyder næsten 200 modeller af Bollé solbriller, så du næsten ikke kan undgå at finde den rette for dig.


 • Dolche Gabbana brille


  Dolche Gabbana brille, stavet korrekt som følger Dolce Gabbana, kan du selvsagt købe hos Brillecentret i både almindelig brille og solbrille. Ikke nok med det, så sparer du også en mindre formue på at købe dem hos os. Du kan betale via bankoverførsel eller med kreditkort. Det er nemt og ligetil.


 • Briller på nettet


  Briller er som bekendt alt for dyre i Danmark. Derfor er mange begyndt at købe både brilleglas og brillestel på nettet i stedet for. Man sparer typisk 50-75 % i forhold til priserne hos en brilleforretning i Danmark. Udover at prisen er lav, så finder du tit mange lækre designs og brands som i en gadebutik. Hos Brillecentret finder du det største udvalg, med over 4000 briller på lager fra over 50 modehuse. Det er aldrig set før, og du har nu muligheden for at finde den helt rigtige læsebrille, sportsbrille eller solbrille til en ekseptionel god pris.


 • Billige briller med styrke


  Brillecentret er den største brillebutik på internettet når det gælder billige briller med styrke. Vi har alt indenfor læsebriller, sportsbriller og solbriller. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas. Shop hos brillecentret og forkæl dig selv og dine øjne.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk