Solution Graphics

Modebriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste modebriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Christian Dior brillestel kan du hos os købe mange forskellige slags Christian Dior brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.

Mode solbriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Gucci solbriller


  Gucci-kollektionen udtrykker personlighed og stil. Solbrillerne er en kombination af nyskabende former og et velkendt, klassisk design. Gucci har et tidløst look og er altid i højeste kvalitet. Farverne er moderigtige, og Guccis logo sidder i forskellige former og materialer på siden af stellet. Køb dine næste Gucci solbriller eller læsebriller her hos Brillecentret.


 • Police solbriller


  Police er moderigtig, trendy og i stand til at selvstændigt at oversætte modens tendenser på en ung og frisk vis, dog uden at blive for meget. Tilbage til fortiden og til den amerikanske drøm … Efter 20 års succes, dedikerer Police sin 2007 solbrille kollektion til 80’erne og den amerikanske drøm. Og hvem andre end ambassadøren for denne stil, Antonio Banderas, kan repræsentere den amerikanske legende? Banderas er en speciel ambassadør, og et moderne idol. Hans charme, hans sex-appeal og hans aura af mystik gør ham til det perfekte valg til at repræsentere Police universet; en verden af passion, magt og følelser.


 • Originale solbriller


  Spar op til 80% på originale solbriller. Hos Brillecentret kan du købe designer solbriller billigt online, og som er originale. Vi har et stort udvalg af de mest populære solbriller til nogle af landets bedste priser. Kom ind og se vores store udvalg af solbriller. Vi har over 3000 modeller fra over 40 modehuse, bl.a. D & G, Gucci, Versace, Police, Ray-Ban, Emporio Armani, Dior, Max Mara, Givenchy, Oakley og mange flere.


 • D & G solbriller


  Dolce & Gabbana - D&G blev grundlagt i 1985 af Domenico Dolce og Stefano Gabbana. Begge udgør de stadig den kreative og stilsættende grundsten i de to brands: Dolce & Gabbana og D&G. Dolce & Gabbana-kvinden er yderst selvsikker og ved, at andre finder hende attraktiv. Hun klæder sig sexet og er helt igennem en kvinde. Dolce & Gabbana-manden har sans for detaljen. Han er meget selvstændig – en fri mand, der ikke lader sig diktere af reglerne – han klæder sig for sig selv. Solbriller fra Dolce & Gabbana er kendetegnet ved flotte former, der fremhæver og understøtter ansigtets naturlige linier. Modellerne henvender sig til alle aldre og fås i et utal af farvevariationer. Brillerne er altid 100 % UV-sikre.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk