Solution Graphics

Modebriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste modebriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Christian Dior brillestel kan du hos os købe mange forskellige slags Christian Dior brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.

Mode solbriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Synsprøve


  Som tidligere beskrevet er det nødvendigt at få foretaget en synsprøve, hvad enten du vil købe dine billige briller på nettet, i en gadebutik eller i udlandet. Det er vigtigt at du har en opdateret synsprøve inden du bestiller nye briller, da dit syn kan ændre sig over tid. Så hvis din synsprøve er over 2 år gammel er det nok på tide at få lavet en ny. Hos de fleste optikere skal du bestille tid til en synsprøve, men du kan også være heldig at optikeren har tid hvis du bare dumper ind fra gaden. Hvis ikke kan du jo altid bare prøve at spørge i den næste brillebutik, da deres synsprøver er helt ens.


 • Guess


  Oprindeligt begyndte Guess i 1981 med at fremstille jeans. Guess havde base i Californien, og i dag er solbriller og jeans et af de største brands i modeverdenen. Dette skyldes i følge firmaet deres innovative design og markedsføring af livsstilprodukter. Guess solbriller laves til mænd og kvinder. Stilen i solbrillerne er en kombination af fransk og amerikansk stil. Solbriller er kendt for deres klassiske look med en ny og innovativ tilgangsvinkel, der er med til at skabe mode. Vælg imellem mere end 13 Guess brillemodeller her hos Brillecentret.


 • Brillekøb


  Der er mange brilleforretninger online, hvor du kan købe dine briller med stor besparelse i forhold til at købe selvsamme par briller hos en dansk optiker. Men ikke alle online brilleforretninger tilbyder samme mærker, services, priser, sortiment og kvalitet, så kig forbi Brillecentret før du foretager dit næste brillekøb. Over 4000 forskellige modeller af både briller og solbriller er der at finde på vore hylder, fra over 50 forskellige modehuse.


 • Optiker


  Brillecentret har tilknyttet veluddannet optiker som man altid kan rådføre sig med inden selve købet. Dog er det både hurtigere og nemmere hvis du har tallene på dit syn, som du blot plotter ind når du bestiller briller. Tallene må logisk helst ikke være for gamle, da dit syn kan have ændret sig i mellemtiden.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk