Solution Graphics

Modebriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste modebriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Christian Dior brillestel kan du hos os købe mange forskellige slags Christian Dior brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.

Mode solbriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Originale designer briller


  Originale designer briller fra Valentino, Playboy, YSL, Armani, Gucci og mange flere, er blot et lille udsnit af det vi tilbyder her hos Brillecentret. Vi har de fleste kategorier af briller til forskelligt brug. Kig forbi for du er meget velkommen.


 • Briller på nettet


  Briller er som bekendt alt for dyre i Danmark. Derfor er mange begyndt at købe både brilleglas og brillestel på nettet i stedet for. Man sparer typisk 50-75 % i forhold til priserne hos en brilleforretning i Danmark. Udover at prisen er lav, så finder du tit mange lækre designs og brands som i en gadebutik. Hos Brillecentret finder du det største udvalg, med over 4000 briller på lager fra over 50 modehuse. Det er aldrig set før, og du har nu muligheden for at finde den helt rigtige læsebrille, sportsbrille eller solbrille til en ekseptionel god pris.


 • Chanel solbriller


  Chanel solbriller har lanceret deres nye design med inspiration fra hele verden. Stilen i glassene i Chanel solbriller er inspireret af tresserne, men med et moderne look. Logoet i Chanel solbrillen er kendetegnet ved det dobbelte C, der sidder på siden af stellet. Stellet har et strejf af couture præsenteret på en sporty og ekstravagant facon. Brillecentret har over HELE 200 Chanel modeller at vælge fra, så klik ind under Designer solbriller og find dine favorit Chanel solbriller.


 • Dolche Gabbana brille


  Dolche Gabbana brille, stavet korrekt som følger Dolce Gabbana, kan du selvsagt købe hos Brillecentret i både almindelig brille og solbrille. Ikke nok med det, så sparer du også en mindre formue på at købe dem hos os. Du kan betale via bankoverførsel eller med kreditkort. Det er nemt og ligetil.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk