Solution Graphics

Modebriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste modebriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Christian Dior brillestel kan du hos os købe mange forskellige slags Christian Dior brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.

Mode solbriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Brilleforhandler


  Brillecentret er din brilleforhandler når det gælder solbriller, briller, sportsbriller, designerbriller, største udvalg og de bedste priser. Brillcentret tilbyder dig et stort sortiment i disse kategorier, med over 4000 modeller fra over 50 designere og modehuse. Vores priser og kvalitet er i top og du er sikker på at få originalvarer.


 • Billige briller


  Brillecentret er den største brillebutik på nettet når det gælder billige briller. Vi har alt indenfor læsebriller, sportsbriller og solbriller. Vi har over 4.000 forskellige modeller til salg fra over 50 forskellige modehuse. Vores sortiment er komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en brille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas. Shop hos brillecentret og forkæl dig selv og dine øjne.


 • Linse


  En kontaktlinse er en lille linse af et polymermateriale som kan benyttes i stedet for briller. Linsen er i kontakt med øjet og dækker øjets iris og pupil. Kontaktlinser indeholder en stor del vand, som giver linserne sine bløde egenskaber, så de ikke generer øjet og bidrager til at holde øjet fugtigt. Fordelene ved at bære kontaktlinser frem for briller er mange, men der er også nogle ulemper som f.eks. brugerens forbehold imod at røre ved øjet, kan genere ømfindtlige øjne og de skal skiftes relativt ofte.


 • Designer solbriller


  Hos Brillecentret kan du købe ægte designersolbriller, briller og kontaktlinser billigt. For at sænke prisen og gøre det nemt og fleksibelt for dig, sælger vi vores solbriller, briller og kontaktlinser online. Du kan også købe mærkevarebrillestel med enkelt styrke og flerstyrkeglas samt kontaktlinser billigt. Alle vores priser er inklusiv brilleglas og brillestel. Vores designer solbriller er naturligvis ægte og kommer fra alle de kendte modehuse såsom Gucci, Chanel, Ray-Ban, Police, D & G, Dior, Versace, Givcenchy, Laura Ashley og mange andre.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk