Solution Graphics

Modebriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste modebriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Christian Dior brillestel kan du hos os købe mange forskellige slags Christian Dior brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.

Mode solbriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Tommy Hilfiger


  Køb en af vore ca. 20 modeller af briller fra det amerikanske modefirma Tommy Hilfiger. For under 2.000 kroner får du en klassisk designer brille med glas her hos Brillecentret. Brillerne er elegante, klassiske og af høj kvalitet, og stilen ikke til at tage fejl af. Kig forbi Brillcentret og se hvad vi har at tilbyde dig af briller fra Tommy Hilfiger.


 • Sportsbriller


  Søger du efter sportsbriller til f.eks. snooker, billard, squash, fiskeri, fodbold, ski, golf og lignende, så har vi et helt sortiment til netop disse formål. Klik ind i menuen Sportsbriller til venstre og se hvad Brillecentret har at tilbyde. Alle priser er inklusiv glas med styrke.


 • Brilleforhandler


  Brillecentret er din brilleforhandler når det gælder solbriller, briller, sportsbriller, designerbriller, største udvalg og de bedste priser. Brillcentret tilbyder dig et stort sortiment i disse kategorier, med over 4000 modeller fra over 50 designere og modehuse. Vores priser og kvalitet er i top og du er sikker på at få originalvarer.


 • Online briller


  Brillecentret tilbyder dig online briller fra alle de mest eksklusive producenter i verden, men til en uhørt lav pris. Alle leveret i originale etuier m. ægthedsbevis. Vi har briller, herunder læsebriller fra over 20 kendte modehuse og langt over 1000 forskellige modeller bare i briller og læsebriller. Og husk at de er 100% ægte. Køb nu og få leveret dine nye briller sikkert og direkte til døren.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk