Solution Graphics

Modebriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste modebriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Christian Dior brillestel kan du hos os købe mange forskellige slags Christian Dior brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.

Mode solbriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Chanel solbriller


  Chanel solbriller har lanceret deres nye design med inspiration fra hele verden. Stilen i glassene i Chanel solbriller er inspireret af tresserne, men med et moderne look. Logoet i Chanel solbrillen er kendetegnet ved det dobbelte C, der sidder på siden af stellet. Stellet har et strejf af couture præsenteret på en sporty og ekstravagant facon. Brillecentret har over HELE 200 Chanel modeller at vælge fra, så klik ind under Designer solbriller og find dine favorit Chanel solbriller.


 • Optiker


  Brillecentret har tilknyttet veluddannet optiker som man altid kan rådføre sig med inden selve købet. Dog er det både hurtigere og nemmere hvis du har tallene på dit syn, som du blot plotter ind når du bestiller briller. Tallene må logisk helst ikke være for gamle, da dit syn kan have ændret sig i mellemtiden.


 • Spar penge på briller


  Spar rigtig mange penge når du køber briller og læsebriller. Spar penge på briller hos Brillecentret. Du kan spare op til 80% på mange af de kendte mærker, så du går bestemt ikke forgæves. Og husk alle vores briller og solbriller er naturligvis originale.


 • Oakley solbriller


  Oakley solbriller blev oprindeligt designet til topatleter - til den personlighed der ser det umulige som endnu en udfordring. Atleternes dedikation har givet inspiration til Oakley solbriller, ved at firmaet har brudt med konventionelle ideer inden for brille industrien. Det er en integreret del af Oakley solbriller, at identificere problemer, skabe intentioner der bliver til kunst. Hos firmaet arbejder de kontinuerligt på at gøre brillerne bedre, end man skulle tro muligt. Årtier med Oakley solbriller har givet mere end 540 patenter. I dag sælges solbrillerne i mere end 110 lande. Firmaet designer ikke blot solbriller, men også accessories, fodtøj og dykkerbriller. Hos firmaet går de højt op i at skabe et specielt design.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk