Solution Graphics

Modebriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste modebriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Christian Dior brillestel kan du hos os købe mange forskellige slags Christian Dior brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.

Mode solbriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Originale designer briller


  Originale designer briller fra Valentino, Playboy, YSL, Armani, Gucci og mange flere, er blot et lille udsnit af det vi tilbyder her hos Brillecentret. Vi har de fleste kategorier af briller til forskelligt brug. Kig forbi for du er meget velkommen.


 • Dior briller


  Christian Dior skriver historie 1970 ved at være den første som underskriver en kontrakt med en brilleproducent, hvoraf det fremgår at brillen skal bære mærkets navn og logo. Dior er derfor et af de mærker med mest erfaring indenfor brilledesign, og er stadig helt fremme med nye designs. Dior-brillerne udmærker sig ved en harmonisk blanding af design og kvalitet, og designerne går efter at tillægge stellene en luksuriøs elegance. Som Dior udtrykker det; det gælder om at tiltrække øjet, men stadig virke diskret. Brillecentret fører både solbriller og briller, og vores sortiment på over 200 Dior modeller gør os til en af de størrere online butikker.


 • Spar penge på solbriller


  Spar rigtig mange penge når du køber solbriller. Spar penge på solbriller hos Brillecentret. Du kan spare op til 80% på mange af de kendte mærker, så du går bestemt ikke forgæves. Og husk alle vores solbriller og briller er naturligvis originale.


 • Designer briller


  Brillecentret er din online portal, hvor du finder de nyeste trends og bevægelser indenfor eyewear (solbriller, briller, skibriller, løbebriller osv.) og den slags. Brillecentret sælger både klassiske solbriller, briller og sportsbriller, hvor langt de fleste er designer briller fra over 50 kendte og førende modehuse. Gucci, Dior, Ray-Ban, Armani, Max Mara, Police, Fendi, Prada, D&G, Versace, og MANGE flere - faktisk har vi adgang til over firee tusinde forskellige modeller, så vi kan næsten ALTID finde den designer solbrille eller brille som du søger.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk