Solution Graphics

Modebriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste modebriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Christian Dior brillestel kan du hos os købe mange forskellige slags Christian Dior brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.

Mode solbriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Dolche Gabbana brille


  Dolche Gabbana brille, stavet korrekt som følger Dolce Gabbana, kan du selvsagt købe hos Brillecentret i både almindelig brille og solbrille. Ikke nok med det, så sparer du også en mindre formue på at købe dem hos os. Du kan betale via bankoverførsel eller med kreditkort. Det er nemt og ligetil.


 • Police solbriller


  Police er moderigtig, trendy og i stand til at selvstændigt at oversætte modens tendenser på en ung og frisk vis, dog uden at blive for meget. Tilbage til fortiden og til den amerikanske drøm … Efter 20 års succes, dedikerer Police sin 2007 solbrille kollektion til 80’erne og den amerikanske drøm. Og hvem andre end ambassadøren for denne stil, Antonio Banderas, kan repræsentere den amerikanske legende? Banderas er en speciel ambassadør, og et moderne idol. Hans charme, hans sex-appeal og hans aura af mystik gør ham til det perfekte valg til at repræsentere Police universet; en verden af passion, magt og følelser.


 • Billige solbriller


  Brillecentret tilbyder dig billige brillestel og billige solbriller fra alle de mest eksklusive producenter i verden, men til en uhørt lav pris. Alle leveret i originale etuier m. ægthedsbevis. Priserne er incl glas. Vi fører alle de kendte solbriller, også selvom der er tale om billige solbriller. Og husk at de er 100% ægte.


 • Originale designer briller


  Originale designer briller fra Valentino, Playboy, YSL, Armani, Gucci og mange flere, er blot et lille udsnit af det vi tilbyder her hos Brillecentret. Vi har de fleste kategorier af briller til forskelligt brug. Kig forbi for du er meget velkommen.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk