Solution Graphics

Modebriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste modebriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Christian Dior brillestel kan du hos os købe mange forskellige slags Christian Dior brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.

Mode solbriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Briller med styrke


  Køb briller med styrke hos os. Vi har alle de kendte og mindre kendte briller, og alle vores priser er inklusiv præcis den styrke du har brug for. Du vælger den brille du bedst kan lide og derefter vælger du styke i både venstre og højre øje. Det er nemt og ligetil, og så er det billigt.


 • Emporio Armani


  Emporio Armani er grundlagt som søstermærke til Giorgio Armani, og henvender sig mest til unge, der gerne vil udskille sig fra mængden med sin personlige stil. Emporio Armani's brillekollektion er uformel, men cool og udadvendt. Kollektionen til mænd har et meget sporty look, hvor kollektionen til kvinder er med flere detaljer og er inspireret af modeverdenen. Vi har briller fra både Emporio Armani og Giorgio Armani.


 • Læsebriller


  I de unge år kan en langsynet ofte se godt på afstand, mens det kan knibe med at se tæt på. Det resulterer i hovedpine, sløret syn og nogle gange dobbeltsyn. Mange langsynede går alligevel gennem barndom og ungdom uden briller. Til gengæld får de som regel ofte brug for læsebriller før de nærsynede. Køb kendte brands eller andre kvalitets læsebriller her hos Brillecentret.


 • Givenchy solbriller


  I 1954 var Hubert de Givenchy den første store designer, der lancerede en luksuriøs ”ready-to-wear”-kollektion. Hubert de Givenchys mission var at lave tøj til kvinder og havde, mere end nogen anden designer, en tæt kontakt til sine kendte kunder. Audrey Hepburn mødte allerede Givenchy i 1953. De fik et tæt forhold til hinanden, og Audrey Hepburn blev Givenchys muse. Hun blev hurtigt kendt som en af verdens bedst klædte kvinder, og derved blev Givenchys berømmelse spredt jorden rundt. Andre kendte kvinder og stilikoner ønskede at tage del i Givenchys univers - Lauren Bacall, Greta Garbo, Elizabeth Taylor, Marlène Dietrich, Jacqueline Kennedy-Onassis og Prinsesse Grace af Monaco var blandt Givenchys private kunder. I 1995 træk Givenchy sig tilbage. Herefter har flere anerkendte designere overtaget hans plads i firmaet, blandt andre John Galliano og Alexander McQueen. Fransk, elegant, udfordrende og intens er karakteristika ved Givenchys solbrillekollektion. Denne sæsons modeller kombinerer materialer som acetat og metal. I kollektion finder du en lang række forskellige stilarter, lige fra det traditionelle 60’er stel til det nye århundredes udfordrende og frygtløse former.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk