Solution Graphics

Modebriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste modebriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Christian Dior brillestel kan du hos os købe mange forskellige slags Christian Dior brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.

Mode solbriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Armani briller


  Giorgio Armani bliver grundlagt i 1975 i Milano af Sergio Galeotti og Giorgio Armani selv. Mærket er måske mest kendt for sine jakkesæt til mænd, men har i de senere år også fået succes med tøj og accessories til kvinder. I dag er Giorgio Armani stadig præsident for firmaet, som går bedre end nogensinde før. Giorgio Armani briller er kendt for sine enkle og rene linjer. Giorgio Armani går meget op I detaljer og kvalitet, og benytter sig ikke så meget af kraftige farver og former. Armani henvender sig derved mest til et mere sofistikeret og modent publikum.


 • Valentino briller


  Valentino brille kollektionen skriger 70’er stil! Denne sæsons Valentino-kollektion er udtrykt ved store former og eksklusive detaljer. Damernes acetat-stel fås i et utal af former og klassiske farver. De store firkantede wrap-around former (dvs. glasset er bøjet rundt om ansigtet) i kombination med det udtryksfulde og indiskrete Valentino-logo, ofte omgivet af små Swarovski-krystaller, bliver et sikkert mode-hit i år. Kollektionen til mænd tilbyder bl.a. metalstel i nedtonede farver og ”wrap-around”-former. Derudover har Valentino valgt at tilbyde mændene store 70’er briller i acetat med mørke og nedtonede farver. Solbriller fra Valentino er sofistikerede. Der er kræset for detaljen, kvaliteten er i top og det karakteristiske ”V”-logo udtrykker eksklusivitet.


 • Originale billige briller


  Brillecentret tilbyder dig altid originale billige briller og brillestel fra alle de mest eksklusive producenter, men til en uhørt lave priser. Alle leveret i originale etuier m. ægthedsbevis. Priserne er inklusiv brillestel & brilleglas. Vi har over 4000 billige brillstel i vores udstilling, som repræsenterer over 50 brands.


 • Sportsbriller


  Søger du efter sportsbriller til f.eks. snooker, billard, squash, fiskeri, fodbold, ski, golf og lignende, så har vi et helt sortiment til netop disse formål. Klik ind i menuen Sportsbriller til venstre og se hvad Brillecentret har at tilbyde. Alle priser er inklusiv glas med styrke.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk