Solution Graphics

Modebriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste modebriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Christian Dior brillestel kan du hos os købe mange forskellige slags Christian Dior brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.

Mode solbriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Dolche Gabbana brille


  Dolche Gabbana brille, stavet korrekt som følger Dolce Gabbana, kan du selvsagt købe hos Brillecentret i både almindelig brille og solbrille. Ikke nok med det, så sparer du også en mindre formue på at købe dem hos os. Du kan betale via bankoverførsel eller med kreditkort. Det er nemt og ligetil.


 • Carrera solbriller


  Carrera solbriller er et prestigefyldt brand, der er synonymt med design og innovativ teknologi samt sport. Alle solbriller fra Carrera er funktionelt udformet, for at kunne leve op til de 'ekstreme' forhold sportsfolk har brug for uden at neglicere de trends, der er aktuelle i modebilledet. Carrera solbriller bliver testet i laboratorier og af atleter, der anvender solbrillerne under træning og konkurrencer. 'Sport i blodet' er udgangspunktet for kreativiteten i designet af solbrillerne. Blandt andet produceres Carrera solbriller i flexolite memory metal - et utroligt stærkt materiale, der kan vrides og bøjes for alligevel at vende tilbage til sin oprindelige form. Samtidig med at Carrera solbriller er designet til at blive brugt, er solbrillerne komfortable og lavet i etvægtsmaterialer. Brillerne er produceret af Enzo Sopracolle og distribueret af Safilo Group. Kan naturligvis købes her hos Brillecentret.


 • Bvlgari solbriller


  Bvlgari blev grundlagt i 1884 og har siden sat standarden for italiensk stil inden for smykker. Et fremadrettet og kreativt mærke, der trækker inspiration fra den tidsløse græske og italienske kunstart, kombineret med et nutidigt ”look”. Bvlgari (også stavet BULGARI) er opkaldt efter Sotirio Bulgari, som var italiensk-græsk immigrant. Mærket er græsk, men repræsenterer også den romerske kultur, Sotirio Bulgari omfavnede. Den første Bvlgari-butik, Dolce Vita, var et samlepunkt for aristokrater og de ledende inden for kultur og teater. Bvlgari udtrykker en gennemført stil og er synonymt med luksus. Kombinationen af værdifulde materialer, et gennemført design og sans for detaljer, har gjort Bvlgari til det brand, det er i dag. Med BVLGARI er du sikker på at få det bedste inden for mode og kvalitet. Alle solbriller er 100 % UVA- og UVB-beskyttet.


 • Dolche Gabbana solbriller


  Dolche Gabbana solbriller, stavet korrekt som følger Dolce Gabbana, kan du selvsagt købe hos Brillecentret i både almindelig brille og solbrille. Ikke nok med det, så sparer du også en mindre formue på at købe dem hos os. Du kan betale via bankoverførsel eller med kreditkort. Det er nemt og ligetil.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk