Solution Graphics

Modebriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste modebriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Christian Dior brillestel kan du hos os købe mange forskellige slags Christian Dior brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.

Mode solbriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Solbrillekøb


  Der er mange solbrille forretninger online, hvor du kan købe dine solbriller med stor besparelse i forhold til at købe selvsamme par solbriller hos en dansk optiker. Så kig forbi Brillecentret før du foretager dit næste solbrillekøb. Over 4000 forskellige modeller af både briller og solbriller er der at finde i vores store online sortiment.


 • Dior briller


  Christian Dior skriver historie 1970 ved at være den første som underskriver en kontrakt med en brilleproducent, hvoraf det fremgår at brillen skal bære mærkets navn og logo. Dior er derfor et af de mærker med mest erfaring indenfor brilledesign, og er stadig helt fremme med nye designs. Dior-brillerne udmærker sig ved en harmonisk blanding af design og kvalitet, og designerne går efter at tillægge stellene en luksuriøs elegance. Som Dior udtrykker det; det gælder om at tiltrække øjet, men stadig virke diskret. Brillecentret fører både solbriller og briller, og vores sortiment på over 200 Dior modeller gør os til en af de størrere online butikker.


 • Brilleforretning


  Der er mange brilleforretninger online, hvor du kan købe dine briller med stor besparelse i forhold til at købe selvsamme par briller hos en dansk optiker. Men ikke alle online brilleforretninger tilbyder samme mærker, services, priser, sortiment og kvalitet, så kig forbi Brillecentret før du handler dine næste briller eller solbriller, for her får du alt under det samme tag. Over 4000 forskellige modeller er der at finde på vore hylder, fra over 50 forskellige modehuse.


 • Linseabonnement


  Tegn et fordelagtigt og super godt linseabonnement her hos Brillecentret på netop de linser du har brug for. Vores sortiment er stort og priserne helt i bund. Linser har mange fordele, men det er også rart at have et par briller eller solbriller. For afvekslingens skyld - eller bare for en sikkerheds skyld.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk