Solution Graphics

Modebriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste modebriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Christian Dior brillestel kan du hos os købe mange forskellige slags Christian Dior brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.

Mode solbriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Hugo Boss briller


  Hugo Boss' solbrillekollektionen spænder fra det enkle businesslook over mere sporty modeller til raffinerede festmodeller, der egner sig perfekt til drinks på rivieraen eller en udendørs havefest. Kollektionen kan ses her hos Brillecentret. Du finder over 50 super lækre modeller i solbriller & briller her hos os. Hugo Boss ligger i et medium prisleje, men da du sparer mange penge her hos os, er det rigtig billige priser du vil se. Alle priser er som altid hos os, inklusiv brilleglas.


 • Billige læsebriller


  Brillecentret er en af de største brillebutikker på nettet når det gælder billige læsebriller. Søger du en billig læsebrille - f.eks. fra Gucci, YSL, Guess, Valentino eller andetsteds fra, så er Brillecentret stedet at shoppe. Vi har over 1.000 forskellige modeller af læsebriller til salg fra over 15 forskellige modehuse. Vores sortiment er dermed komplet, eksklusivt og unikt, da vi har en læsebrille for enhver tænkelig smag. Alle vores priser er inklusiv brillestel og brilleglas.


 • Givenchy solbriller


  I 1954 var Hubert de Givenchy den første store designer, der lancerede en luksuriøs ”ready-to-wear”-kollektion. Hubert de Givenchys mission var at lave tøj til kvinder og havde, mere end nogen anden designer, en tæt kontakt til sine kendte kunder. Audrey Hepburn mødte allerede Givenchy i 1953. De fik et tæt forhold til hinanden, og Audrey Hepburn blev Givenchys muse. Hun blev hurtigt kendt som en af verdens bedst klædte kvinder, og derved blev Givenchys berømmelse spredt jorden rundt. Andre kendte kvinder og stilikoner ønskede at tage del i Givenchys univers - Lauren Bacall, Greta Garbo, Elizabeth Taylor, Marlène Dietrich, Jacqueline Kennedy-Onassis og Prinsesse Grace af Monaco var blandt Givenchys private kunder. I 1995 træk Givenchy sig tilbage. Herefter har flere anerkendte designere overtaget hans plads i firmaet, blandt andre John Galliano og Alexander McQueen. Fransk, elegant, udfordrende og intens er karakteristika ved Givenchys solbrillekollektion. Denne sæsons modeller kombinerer materialer som acetat og metal. I kollektion finder du en lang række forskellige stilarter, lige fra det traditionelle 60’er stel til det nye århundredes udfordrende og frygtløse former.


 • Armani solbriller


  Emporio Armani præsenterer en dynamisk og kraftfuld kollektion, som med garanti tiltrækker opmærksomhed med dets eklektiske tilgang til forskellige situationer; fra afslapning til sportsaktiviteter, og fra arbejdsplads til glamourøse aften selskaber. Kollektionen er ung af stemning og med sjældne og uventet variationer. Der er høj detaljeringsgrad grænsende til det narcissistiske. Solbriller til kvinder har for det meste et ekstra glimt af glamour og Swarowski diamanter. Vi har både briller både fra Giorgio & Emporio Armani samt solbriller fra denne.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk