Solution Graphics

Modebriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste modebriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Christian Dior brillestel kan du hos os købe mange forskellige slags Christian Dior brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.

Mode solbriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Laura Ashley


  Ikke mange brillebutikker fører mærket Laura Ashley, som er synonym med god kvalitet, klassisisme og lækkert gedigent design. Brillerne fra Laura Ashley ligger ikke i den dyre ende af scalaen, men på et fornuftigt niveau hvor du får en super lækker brille til en rigtig god pris. Klik ind og vælg imllem vores mange modeller til venstre i menuen.


 • Originale billige solbriller


  Brillecentret tilbyder dig originale billige solbriller, som alle er fra de kendte modehuse og som sagt 100% originale. Brillestel og billige solbriller fra alle de mest eksklusive producenter i verden, men til en uhørt lav pris. Alle leveret i originale etuier m. ægthedsbevis. Priserne er incl glas. Vi fører alle de kendte solbriller, også selvom der er tale om billige solbriller.


 • Solbrilleglas


  Der er kæmpe forskel på de solbrilleglas der anvendes i billige og i dyre briller. Det er altså ikke kun navnet og designet du betaler for når du køber de dyre designer solbriller. Solbrilleglassene er bare bedre. Der er sket meget inden for glas til solbriller de sidste par år. F.eks. arbejder fabrikanterne i højere grad med sammensætningen af lyset. Derfor kan du nu få specielle solbriller til bilkørsel, hvor glassene dæmper det blå lys. Når det blå lys er dæmpet, træder kontrasterne tydeligere frem. Og det giver dig et mere afslappet syn, når du kører bil.


 • Nærsyn


  I det normale øje danner lysstrålerne et skarpt billede på nethinden - bag i øjet - når vi slapper af og kigger på fjerne ting. Når man er nærsynet, samler øjet lyset foran nethinden. Så kan man ikke stille skarpt på de fjerne ting. Det kan være fordi øjeæblet er for langt, eller fordi hornhinden krummer for meget. Man kan godt stille skarpt på de nære ting. Korriger og få et åerfekt syn med en kvalitetsbrille fra Brillecentret. Vi har briller fra over 50 kendte brille brands.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk