Solution Graphics

Modebriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste modebriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Christian Dior brillestel kan du hos os købe mange forskellige slags Christian Dior brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.

Mode solbriller

Hos Brillecentret kan man nemt indkøbe de bedste og smarteste mode solbriller og det til meget fordelagtige priser. Er du for eksempel interesseret i Gucci, kan du hos os købe mange forskellige slags Gucci brillestel. De leveres naturligvis i originalemballagen, med ægthedsbevis og som nævnt til vores særligt fordelagtige priser. Hos Brillecentret kan du købe brille stel og mode solbriller til meget gode priser. Læs mere i menuen til venstre.


 • Billige læsebriller på nettet


  Billige læsebriller på nettet er ikke så nemt at finde, såfremt de skal være af høj kvalitet, nyeste design og til netto priser. Vi fører et stort antal læsebriller i mange forskellige prislag og fra mange producenter. Du finder kun det bedste og nyeste designs hos Brillecentret.


 • Bvlgari solbriller


  Bvlgari blev grundlagt i 1884 og har siden sat standarden for italiensk stil inden for smykker. Et fremadrettet og kreativt mærke, der trækker inspiration fra den tidsløse græske og italienske kunstart, kombineret med et nutidigt ”look”. Bvlgari (også stavet BULGARI) er opkaldt efter Sotirio Bulgari, som var italiensk-græsk immigrant. Mærket er græsk, men repræsenterer også den romerske kultur, Sotirio Bulgari omfavnede. Den første Bvlgari-butik, Dolce Vita, var et samlepunkt for aristokrater og de ledende inden for kultur og teater. Bvlgari udtrykker en gennemført stil og er synonymt med luksus. Kombinationen af værdifulde materialer, et gennemført design og sans for detaljer, har gjort Bvlgari til det brand, det er i dag. Med BVLGARI er du sikker på at få det bedste inden for mode og kvalitet. Alle solbriller er 100 % UVA- og UVB-beskyttet.


 • Emporio Armani


  Emporio Armani er grundlagt som søstermærke til Giorgio Armani, og henvender sig mest til unge, der gerne vil udskille sig fra mængden med sin personlige stil. Emporio Armani's brillekollektion er uformel, men cool og udadvendt. Kollektionen til mænd har et meget sporty look, hvor kollektionen til kvinder er med flere detaljer og er inspireret af modeverdenen. Vi har briller fra både Emporio Armani og Giorgio Armani.


 • Originale designer solbriller


  Alle vores solbriller er originale designer solbriller til uhørt lave priser, som bliver leveret lige til din dør efter endt bestilling. Du kan betale via bankoverførsel eller med kreditkort. Vi har alle de kendte mærker, hvilket vil sige over 50 brands.Copyright© 2008-2010 www.brillecentret.dk